Volgend jaar vinden de laatste ‘Groots met een zacht G’-concerten plaats in Nederland. Zanger Guus Meeuwis besloot dat het mooi was geweest en stopt met de stadionconcerten.

Guus is nu 50 en heeft al heel wat moois meegemaakt, maar ook minder mooie dingen. Toen hij dertig was, kreeg hij last van een schuldgevoel. Zo vond hij dat hij te weinig tijd had voor zijn kinderen.

“Nu zijn ze wat ouder en ik doseer beter. Kies wat beter uit”, klinkt het in Story. Maar hij moet ook toegeven dat hij soms nog moeite heeft wanneer hij de deur weer eens achter zich moet dichtslaan.

“Zeker als het gezellig is met de kinderen. Dan denk ik: nu moet ik over tien minuten dat pak weer in de auto gooien en dan is vaders weg, omdat vaders om tien uur moet spelen.”

Guus heeft moeite met het loslaten van zijn kinderen. Al weet hij dat het moet. “Ik heb vier kinderen, dus vier grote zorgen. Maar wel vier heel leuke zorgen. Het gaat ook echt van klein naar groot en ik vind het belangrijk dat ze weten dat ik en Manon er altijd voor hen zullen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl