Het lijkt wel alsof iedereen in de Hazes familie goed kan zingen. Ook de broer van de overleden André Hazes, Joop Hazes, lijkt een aardig stukje te kunnen zingen. Er kan zelfs gezegd worden dat zijn stem lijkt op die van André.

Joop heeft nu een eigen single gelanceerd, geschreven door Co van Raaijen. En hij moet toegeven dat Joop het er goed vanaf heeft gebracht.

“Dat komt doordat Joop ooit begon als zanger. Hij zong op de Jordaanfeesten, maakte twee singles en volgens hun vader was niet André, maar Joop de beste van de twee en kon André niet eens in zijn schaduw staan”, klinkt het bij Co in Weekend.

Maar die zangcarrière van Joop draaide op niks uit en hij werd dan maar matroos op de grote vaart. Nog opmerkelijker is dat Joop getrouwd is met Annie, de eerste vrouw van André, met wie hij een dochter Nathalie heeft.

Annie vroeg de scheiding aan en verweet André dat hij een ander had. Maar André verwijt haar net hetzelfde en zegt dat ze het bed heeft gedeeld met Joop.

“Dat klopt niet helemaal. Annie was toen allang gescheiden van André en dat wordt er nooit bij verteld. Maar ik heb met beiden gesproken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl