Hij is de enige jongen

De band tussen Eloise en haar broer Claus-Casimir van Oranje is heel erg sterk. De twee zijn erg verschillend en zien elkaar niet veel. Maar ze weten wat ze aan elkaar hebben.

“Claus studeert in Parijs, ik volg hier in Nederland een hotelopleiding. We moeten elkaar dus veel missen. Wanneer we samen zijn, zijn we ook echt samen. Dan gaan we lunchen, onze favoriete bezigheid”, lacht Eloise in Story.

Dat zijn de momenten waarop de twee kunnen bijpraten en kunnen genieten van de momenten samen. Dat Claus zo’n goede band heeft met zijn zus is niet zo uitzonderlijk. Hij is altijd omringd geweest door meisjes, want de twee hebben ook nog een jongere zus, Leonore.

“Ik ben in de familie altijd omringd geweest door meisjes, want Claus is de enige jongen onder de kleinkinderen. Ik heb een broer-zusrelatie altijd bijzonder gevonden. Dat was vroeger al toen we jong waren. En we schelen niet zoveel. Hij is echt het leukste gezelschap.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.