Wie had dat gedacht

De fans van Gerard Joling en Gordon kunnen alvast beginnen dromen van een nieuwe samenwerking tussen de twee mannen.

Gordon liet weten dat hij een samenwerking terug ziet zitten en dat ze de geschillen van de voorbije jaren maar eens achter zich moeten laten. Al is iedereen er ook van overtuigd dat Gordon een samenwerking alleen maar ziet zitten omdat hij zelf bijna zonder werk zit en dus ook geen inkomsten meer heeft, schrijft Party.

Gordon moet echt bieden voor een tv-verzoening met Gerard Joling, want alleen samen maken ze unieke televisie”, klinkt het bij media-insiders.

Maar ondanks dat Gordon een samenwerking terug zou zien zitten, is hij ook bang. Bang dat Gerard hem weer zal kwetsen. Dat Gerard tijdens ‘Vandaag Inside’ zei dat hij nog liever naar een begrafenis gaat dan de bruiloft van Gordon, dat kwam hard aan.

“Ik mis Gerard. Weet je wel hoeveel succes we hadden? En weet je wel hoeveel we gelachen hebben”, klinkt het in de podcast ‘Doorzetters’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.