Wat is er aan de hand

Op vrijdagavond kan er op NPO Radio 5 geluisterd worden naar ‘Ron wacht op de nacht’. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Brandsteder. Maar een tijdje geleden kwam Ron niet opdagen voor de uitzending en dat zonder te verwittigen.

Angela Groothuizen kon zijn show gelukkig op het laatste moment overnemen, maar het is nog maar de vraag wat er echt aan de hand is met Ron. Er wordt wel vaker gefluisterd dat het niet zo goed gaat met hem.

Ron zou ook erg vermagerd zijn en dat zou vooral de aanleiding geven voor het geroddel in het tv-wereldje, schrijft Story.

Ook Rons echtgenote, Yvonne Brandsteder wilde aan Story niks kwijt over de gezondheid van haar man en dat terwijl zij net meestal een erg open boek is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.