Sarah van Soelen en André Hazes waren niet ontzettend lang een koppel, maar ze hadden het wel goed met elkaar. En ook de ouders van Sarah waren blij met een schoonzoon als André. Net zoals veel Nederlanders hebben ook zij de documentaire rond de populaire zanger bekeken.

“Het is heel verdrietig wat er allemaal is gebeurd. Er is maar één persoon die André’s leven heeft gered en dat is Sarah. Ik las ergens dat ik degene ben die André naar een afkickkliniek zou hebben gestuurd, maar dat klopt niet. Dat was Sarah. En ik heb die opname van André ook niet gefinancierd”, zegt Ruud, de papa van Sarah aan Story.

De ouders van Sarah waren niet op de hoogte van alle problemen waarmee André worstelde. Ze wisten van zijn alcoholverslaving, maar niet van zijn cocaïneverslaving.

Hazes is zijn voormalige schoonouders wel dankbaar en bedankt hen in zijn docureeks. Zo bedankt hij hen voor de wijze waarop zij zich maandenlang over hem hebben ontfermd.

“Maar verder wilden wij niet in de documentaire. De relatie met André was over, dat is niet anders. Maar als wij vervolgens niet meer van hem horen, dan voelt het niet goed om in een documentaire over zijn leven te figureren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl