Hopeloze toestand Rob de Nijs niet meer zo hopeloos

ByLisa Paulussen

27 april 2023
Foto: Showbizzsite.nl

Het zag er een week geleden niet goed uit voor Rob de Nijs. De familie van de zanger dacht dat ze afscheid zouden moeten nemen van hun geliefde, maar de 80-jarige zanger heeft zich niet laten doen en vocht terug.

Zijn vrouw Henriëtte heeft op Instagram laten weten dat de zanger eindelijk uit de gevarenzone is. Als dat geen goed nieuws is!

Met de quote “It always seems impossible until it’s done” van Nelson Mandela geeft Henriëtte mogelijk aan dat Rob een vogel voor de kat was en dat het afscheid nabij was. Maar kijk, Rob stak op Instagram met zijn hand zelfs een duimpje omhoog.

Dat hij uit de gevarenzone is, betekent natuurlijk niet dat Rob weer helemaal in orde is. Parkinson heeft wel degelijk een impact op Rob.

Hoe dan ook, de familie is blij met de huidige toestand van Rob de Nijs én is dankbaar voor de steun die zij de afgelopen week kregen. “Uit de grond van ons hart willen wij iedereen bedanken voor alle lichtjes, bloemen en positiviteit”, besluit Henriëtte op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.