Wie weet kunnen we binnenkort wel schrijven dat zanger Gordon voor de allereerste keer papa wordt. De zanger denkt er steeds vaker over na en doet steeds meer en meer opzoekingswerk en bekijkt de verschillende mogelijkheden.

“Ik heb heel lang gedacht dat onvoorwaardelijke liefde alleen voor iemand anders kon zijn en in het verlangen naar iemand anders. Maar nu heb ik dat niet meer. Ik zou het leuk vinden hoor, daar niet van, maar het is niet meer nummer één”, zegt Gordon in Party.

Geen zoektocht meer naar een ideale liefdespartner, maar dus wel naar een kind. Gordon ging al eens op zoek naar een liefdespartner, maar stapte van dat idee af. Nu overweegt hij om opvoeder te worden van een kindje.

Dat Gordon al 54 is, maakt voor hem geen enkel verschil. “Ik ben nog heel jong van geest en ontzettend jeugdig in mijn gedrag. Ik ben nog een koter eigenlijk, ik zal nooit volwassen worden. Ik ben jeugdig in mijn opvattingen, ideeën, ik wil nog dansen, ik wil nog zingen, ik wil nog zwieren, ik wil nog zwalken, ik wil nog flirten, ik wil nog alles.”

Dus wie weet heeft Gordon binnenkort wel groot nieuws aan te kondigen. “Ik denk dat de liefde voor je kind eigenlijk door alles heen gaat. Als het zo mocht zijn, dan is het welkom, meer dan welkom.” We wensen het Gordon in ieder geval heel erg toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.