Fans van de Meilandjes kunnen in hun handen wrijven. De familie brengt voor 2023 een scheurkalender uit die in beperkte oplage zal te krijgen zijn. Op de kalender krijgen ze een blik op mooie foto’s, leuke anekdotes en ook op hun huis in Noordwijkerhout.

En dat is best vreemd te noemen, want net dat huis wilden ze graag uit de publiciteit houden. “Dat was wel de bedoeling na de nare ervaringen met de gemeente Hengelo in Gelderland. Maar er gebeurt veel bij ons thuis, dat wordt toch gedraaid voor de serie en op een gegeven moment dacht ik: ‘Wat maakt het ook uit? Laat maar gaan. Dus het zit er gewoon in”, bekent ze in Weekend.

Martien en Erica waren het een beetje beu dat er dagelijks fans aan de deur stonden voor een handtekening of foto. Daarom gingen ze op zoek naar een huis dat voldoende was afgeschermd.

“Af en toe moet ik buiten de poort zijn, zoals laatst, toen ik ‘m ging schilderen. Toen kwamen er meteen mensen naar me toe. Later dacht ik: waarschijnlijk komen er toch veel mensen langs om even te kijken, maar die zien wij helemaal niet, daar hebben wij geen weet van. En als er toch mensen komen, dan hebben wij er geen last van, dus het is goed zo.”

De Meilandjes houden wel van verhuizen, want niet alleen Erica en Martien zijn al een aantal keer verhuisd, ook Maxime, hun dochter kent er wat van.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl