Nu Gordon niet langer bij Talpa aan de slag blijft en hij daar geen programma’s meer zal kunnen presenteren, is Gordon volop bezig met het ontwikkelen van een eigen tv-productiebedrijf, gelegen in Dubai.

Ook Patty Brards contract bij Talpa zou niet worden verlengd en dat zou een uitgelezen kans zijn voor Patty om via  het tv-productiebedrijf van Gordon mee programma’s te maken, ontwikkelen en presenteren.

Zo droomt Gordon van een eigen dagelijkse talkshow die hij afwisselend met Patty zou presenteren. Nu ze allebei niet meer bij Talpa aan de slag kunnen blijven, kunnen ze zich nu volledig achter hun idee zetten en verder ontwikkelen.

Maar ook een eigen reisprogramma is altijd een droom geweest van Gordon, schrijft Party. Al is het nog maar de vraag of Nederland wel zit te wachten op een zoveelste reisprogramma. Er zijn er namelijk al zoveel.

“Ik wil een programma maken over de meest krankzinnige hotels ter wereld op de meest onmogelijke plekken”. En dat zou wel eens stevige concurrentie kunnen zijn voor John de Mol. Of John daar ook echt wakker van ligt, dat betwijfelen we.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.