Gordon is boos. Zoveel is duidelijk bij het lezen van een van zijn recentste posts op Instagram. De zanger zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de kijkcijferdip van ‘De Meilandjes’. Althans dat is wat Wilfred Genee en Albert Verlinde beweren.

De zanger was te gast in de meest recente aflevering van ‘De Meilandjes: VIPS’ en die aflevering zou een kijkcijferdip hebben gehad volgens Albert en Wilfred.

“Ook Tina Nijkampt heeft er vandaag niets over geschreven dat de cijfers gewoon dik boven het miljoen scoren. Dit is slechts een van de ontelbaar schadelijke en smadelijke dingen die ze continu maar roepen over mij”, schrijft Gordon.

Maar Gordon houdt niet langer zijn mond. Bovendien wil hij niet alleen negatief nieuws delen, maar ook positieve dingen.

“Heerlijk positief nieuws en mensen hebben genoten van mijn aanwezigheid en die van Berget Lewis gelet ook op de honderden dm berichten! Maar ja die lees je niet! Kortom viva la vida!!!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.