John de Bever en Kees Stevens hebben altijd wel een reden tot feesten. Zo vieren ze elk jaar hun trouwdag en geven ze dan een groot feest. Het moment waarop ze 5 jaar getrouwd waren herinneren ze zich nog heel goed.

“Kees had als verrassing voor mij geregeld dat Marianne Weber en Koos Alberts kwamen optreden. Zowel van Marianne als Koos zijn Kees en ik echt fan”, zegt John in Party.

Dit jaar waren John en Kees 15 jaar getrouwd en heeft Kees een surpriseparty voor zijn man geregeld. Al hebben ze het heel bescheiden gehouden.

“We zijn met onze dierbaren onder het genot van een hapje en drankje gaan varen me de MS De Jordaan. En als je aan John en mij vraagt wie wij goed vinden zingen, zeggen wij altijd Corry Konings. Dus zij was er ook bij, net zoals Ruth Jacott.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.