Toen Frans Bauer tientallen jaren geleden op het scherm verscheen met zijn realityreeks ‘De Bauers’ dan was dat nog behoorlijk uniek in Nederland. De dag van vandaag heeft zowat iedereen een reallifesoap.

“We waren de eersten, samen met Patricia Paay, Adam Curry en The Osbournes. Naar dat laatste keek ik zelf ook altijd. Mijn zonen vinden mij ook een soort Ozzy als ik door de tuin loop. En mijn schoondochters ook”, lacht Frans in Panorama.

Net zoals zijn vader is Frans’ oudste zoon Christiaan ook gebeten door de muziekmicrobe. Hij neemt dingen op en is volop liedjes aan het maken.

“Dat vindt ie leuk. Nederlandstalig, maar wel in een heel ander genre dan waar ik in zit. Meer pop. Dat is een heel ander verhaal. Maar hij heeft ook andere prioriteiten. Hij is fiscaal jurist, zit op de universiteit en is nu aan het afstuderen voor professor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.