Financieel gaat het Gordon niet voor de wind. De presentator heeft geen contract meer bij Talpa en ook zijn penthouse en huizen lijkt Gordon vooral met verlies te verkopen. En wat met zijn horecazaken?

De cijfers waren al een tijdje niet meer te vinden bij de Kamer van Koophandel, maar daar is sinds kort terug verandering in gekomen. Maar echt goed nieuws levert dat niet op.

The Burger Room B.V heeft een negatief eigen vermogen van zo’n 423.000 euro. Het vorige jaar was dat ‘amper’ 198.000 euro. En ook met zijn koffietent Blushing Amsterdam gaat het allesbehalve goed.

Ook daar is het negatief eigen vermogen gestegen. Van 58.400 euro naar 134.500 euro. De zaak in Rotterdam heeft zelfs een eigen vermogen van zo’n 480.000 euro.

Wanneer alles bij elkaar wordt opgeteld dan is er zo’n negatief vermogen van ongeveer 1,1 miljoen euro. En dat is niet niks!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.