Het is alweer effe geleden dat er nog iets viel te vertellen over Tino Martin. De zanger kwam de voorbije weken regelmatig in het nieuws door zijn veelvuldig drankgebruik, maar ook de start van zijn theatertournee.

Nederland leerde Tino kennen dankzij zijn verschijning in ‘ De Roelvinkjes’, waar hij kwam optreden ter gelegenheid van de verjaardag van zanger Dave Roelvink. Het zou de start betekenen van Tino’s carrière.

En het gaat goed met Tino. Zo goed zelfs dat hij als zanger bepaalde eisen kan stellen voor een optreden. Zo vraagt hij niet alleen 12.500 euro voor een optreden van een half uur. Ook de zaalcapaciteit moet beperkt worden tot 350 man.

Dat verkoopt hij steeds met moeite uit. Maar ook de grote zalen zoals de Ziggo Dome of het Circustheater in Scheveningen verkoopt hij moeiteloos uit. Dat Tino veel te danken heeft aan Dries Roelvink, dat is een feit. Maar dat lijkt de zanger wel eens te vergeten.

“Wanneer ik Tino vroeger belde, nam hij altijd meteen op. Als ik hem nu bel, kan het dagen duren voordat hij terugbelt. En dat kleine nuanceverschil zegt wat succes met mensen in de showbizz doet”, zegt Dries in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl