Iedereen weet ondertussen dat Glennis Grace zich eens heeft laten gaan in de Jumbo. Ze heeft daar nu nog altijd ongelooflijk veel spijt van en draagt de gevolgen van haar daden. Maar Glennis wil haar leven ook graag terug oppikken, zoals onder andere op het podium staan.

In het YouTube-programma van Robbert Rodenburg blikt ze nog even terug op het moment waarop ze in de fout ging. “Op het moment dat het gebeurde, dacht ik niet aan mijn naam. Het was echt een blinde vlek.”

De zangeres kreeg een taakstraf van 200 uur en moest aan het werk op een begraafplaats. Maar ze ondergaat een veel grotere straf dan alleen dat. Zo hebben haar daden haar carrière meer kwaad gedaan dan goed.

De zangeres was onder meer niet meer welkom bij ‘Beste Zangers Live’, maar er volgde nog veel meer. “Het begon bij een optreden in de Harbour Club, daarna ‘Beste Zangers’,  en daarna Ladies of Soul’, citeert Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.