Glennis Grace zal nog eens twee keer nadenken voordat ze de verkeerde dingen uitspookt. Het incident bij Jumbo heeft haar hele leven op zijn kop gezet.

Niet alleen kreeg ze een taakstraf van 200 euro en verloor ze heel wat optredens, sommige vrienden lieten haar ook gewoon vallen. Één van hen is Fred van Leer.

“Zakelijk snap ik dat. Maar waarom in het persoonlijke leven? Het waren mensen met wie ik al zo lang, jarenlang, zo goed bevriend was. Ik had liever dat je naar mijn huis was gekomen en me de huid had vol gescholden”, zegt Glennis in een podcast op Youtube en in Party.

De zangeres is vrienden kwijt geraakt die ze al heel lang kende en heel dicht bij haar stonden. Ook mensen uit haar directe omgeving gingen haar anders behandelen.

“Dat vind ik nog het allerergste van alles, dat je mensen om je heen verliest, of dat mensen nu een beeld van je hebben dat niet klopt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.