Hard werken, dat zit er bij de familie Verhulst ingebakken. Gert Verhulst werkt al zijn hele leven hard, maar hij maakt ook veel tijd vrij om te genieten van het leven. Dat doet hij in Oostduinkerke, Antwerpen, Saint-Tropez en waar hij op dat moment ook is. Lekker eten, genieten van wat rust, batterijen opladen, ook dat hoort volgens Gert Verhulst bij het leven.

Zijn kinderen hebben dezelfde drive als hun vader. “Marie is enorm gedreven en dat siert haar”, vertelde Gert Verhulst onlangs tijdens een interview met Story. “Maar ze mag niet vergeten om af en toe te genieten van het leven. Dat heb ik vroeger soms een beetje te weinig gedaan”, geeft papa Gert Verhulst in datzelfde interview toe. “Maar als die drive in jou zit, kun je dat moeilijk tegenhouden”, weet Gert Verhulst als geen ander.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.