Gert Verhulst trekt binnenkort naar Nederland met de musical ’40-45’. Na het grote succes in Vlaanderen ziet het ernaar uit dat de musical ook in Nederland een groot succes zal worden. Maar daar gaan wel grote investeringen aan vooraf.

Maar daar praat hij nooit over met zijn vrouw Ellen. Hij probeert werk en privé toch een beetje gescheiden te houden. Al zijn er uitzonderingen.

“Die regel geldt niet als het gaat om onze reallifesoap ‘De Verhulstjes’, want daar is Ellen ook onderdeel van. Het is dus logisch dat we daarover wel gesprekken voeren”, klinkt het in Story.

Ellen en Gert zijn zo’n dertien jaar samen, ondanks dat hun relatie even strandde nadat Gert een avontuurtje beleefde met Josje Huisman. Een kortstondige romance die Verhulst vooral deed beseffen dat hij niet zonder Ellen kon.

Dat hij Ellen moet delen met heel Vlaanderen vindt hij prima. “We hebben een harstikke leuke familie en niets te verbergen. Ik heb ook nooit het gevoel dat we voor deze serie aan het werk zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.