Een tijdje geleden deed René Froger een pittige uitspraak rond de artiesten die mee het podium op mochten met de Toppers. Daar heeft René wel wat gezeur mee gehad.

“Weet je, Toppers is een guilty pleasure. Ik weet nog heel goed, toen we ooit met de Toppers begonnen, met Gordon en Gerard Joling, dat wie die lijst zaten te bekijken, zo van: ‘O nee, dat zing ik niet hoor.’ En twee jaar later sta je daar gewoon ‘Er Staat Een Paard In De Gang’ te zingen”, vertelt René in ‘De Auto Van’ op het platform Day1 en in Weekend.

René heeft vaak met Gerard Joling en Gordon op het podium gestaan en dat zorgde soms wel voor wat ruis op de lijn. Toch had hij het met niemand anders willen doen.

“Het is een familie, en misschien eentje waar ik wel gezeik mee heb gehad. Maar weet je, waar gehakt wordt, vallen spaanders. In het begin had iedereen zo’n ego. Alle artiesten. Maar aan stoppen heb ik nooit gedacht. Ik vond het namelijk allemaal veel te leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.