Heel wat fans zouden het fantastisch vinden mochten er nieuwe afleveringen komen van ‘De Bauers’. Maar voorlopig zit die kans er niet in.

“Er is thuis nog niet één gesprek geweest of we dat willen. We waren dan ook wel verrast door alle berichtgevingen, want wij lazen natuurlijk ook verhalen in de media als: het gaat wel door , het gaat niet door. Daar zijn we nog helemaal niet mee bezig. Het is inmiddels twintig jaar geleden, de kindjes van toen zijn nu groot”, legt Frans uit in Weekend.

Frans heeft het er nog niet over gehad met zijn zonen, die nog allemaal thuis wonen. En als het van hen afhangt, blijven ze daar ook nog een tijdje.

“Die krijg je hier niet weg. Of zij dat zouden willen, daar hebben we het dus niet met elkaar over gehad. En dit is echt een gezinsbeslissing. Maar straks, nu nog niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.