Die biografie is nog niet voor meteen

Gerard Joling is al meer dan 30 jaar een vaste waarde in de Nederlandse showbizz. Presenteren en zingen, hij doet het beide met veel overgave en passie. Maar hoe lang kan Gerard nog doorgaan?

“Vroeger deed ik zonder na te denken drie optredens per avond. Dat doe ik niet meer. Per avond treed ik hooguit twee keer op. Ik wil mezelf niet over de kop werken. Daarbij heb ik nog andere werkzaamheden, zoals televisie. Ik ben heel blij dat we weer ‘The Masked Singer’ gaan opnemen en dat ik daar deel van mag uitmaken”, klinkt het in Story.

Maar ‘The Masked Singer’ is niet het enige programma waarin Gerard zal te zien zijn. Er staan nog heel wat leuke programma’s op de planning. Dat probeert hij te combineren met voldoende tijd voor vrienden en familie.

En hoe zit het met de biografie waaraan hij aan het schrijven was? Gerard moet de fans teleurstellen, want die biografie is nog niet voor meteen.

“Ik vind dat als je een biografie schrijft, je ook echt alles moet schrijven. Het is alles of niets, en dat is nu een beetje mijn dilemma. Moet ik dat wel doen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.