Ze hebben er genoeg van

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn nog volop aan het ontdekken of de twee opnieuw een relatie willen met elkaar of niet. Die evolutie wordt met argusogen gevolgd door zowat heel Nederland en niet altijd met een goedkeurende blik.

Maar er zijn ook heel wat mensen het erover eens dat Linda en Jeroen zich daar niet te veel van mogen aantrekken. Uiteraard heeft Jeroen fouten gemaakt, maar wat er speelt tussen hem en Linda, dat is hun eigen leven.

Ook Rogier van der Linden vindt dat ze niet mogen luisteren naar de vele meningen van anderen. Hij weet hoe het voelt wanneer mensen een mening over je gaan vormen omdat je op televisie bent geweest.

Rogier nam een paar jaar geleden deel aan het programma ‘Gordon Gaat Trouwen’ en hij vindt het vooral erg belangrijk dat je vooral dicht bij jezelf blijft. “Dat is echt het enige wat telt, maar dat is heel lastig.”

Rogier en Gordon zijn na de opnames van het programma altijd bevriend gebleven en ze zien elkaar nog af en toe. “Ik gun hem het allerbeste. Ik lees de commentaren niet die ze geven op zijn nieuwe relatie. Ze maken hun eigen keuze en ik hoop dat het goed voor hen uitpakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl