Maar hij hield het niet geheim

Er zijn al heel wat bekende Nederlanders die de voorbije jaren wel al eens een taakstraf hebben moeten uitvoeren doordat ze een strafbaar feit hebben gepleegd.

Één van de meest recente voorbeelden daarvan is Glennis Grace. Na haar incident in de Jumbo is ze nu veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur.

Wie ooit ook een taakstraf kreeg is Gerard Joling, schrijft Story. Hij reed op een zebrapad een 91-jarige vrouw aan en werd daarvoor veroordeeld tot een taakstraf van 30 uur.

Heel wat BN’ers verzwijgen wat ze moeten doen, maar Gerard liet zijn fans en volgers in zijn vlog zien dat hij in de Historische Tuin Aalsmeer aan het werk moest.

“Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag heb ik van ’s morgens 8u30 tot ’s middags 16u30 plantjes verpot, kassen schoongemaakt, eigenlijk van alles”, vertelt hij in zijn vlog. “Het heet de historische tuin, maar het is een hysterische tuin. Ik vind het echt vreselijk.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.