Hebben jullie al gekeken naar ‘Echte Meisjes In De Jungle’? Het programma wordt druk bekeken en kan op heel wat kritiek op social media rekenen. Week na week wordt er lustig meegetwitterd en het is de guilty pleasure van heel wat mensen geworden.

Ook ‘Big Brother’-winnares Jill Goede is te zien in het programma. Zij blikt terug op de ervaring in Party.

“Ik had een goede klik met Gaby Blaaser, Fabiola Volkers en Michella Kox. Michella kende ik al van andere programma’s, maar zij stond ook wel bekend als een pittigte tante. Maar ze zegt gewoon wat ze denkt en dat vind ik wel fijn. Ze is eerlijk en niet achter de ellebogen. Dat zijn sommige anderen echt wel geweest.”

Maar natuurlijk waren er ook meisjes met wie het helemaal niet klikte, zoals met Annebel Visscher. “Dat is niet mijn vriendin. Ze waaide met elke wind mee en daar ging ik me op een gegeven moment aan storen. Ze is ook heel fanatiek aan het sporten en bodybuilden, misschien vind ik haar daarom ook wel niet leuk.”

Haar deelname aan het programma laat in ieder geval mooie herinneringen en ervaringen na. Al zijn er ook momenten die ze niet snel zal vergeten. “Er is een heftige ruzie geweest waardoor Esmee Ipema en Louisa Janssen naar huis moesten. Ik vond dat heel heftig, maar ik heb het ook wel snel een plekje kunnen geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl