Om ruzie te krijgen met Gordon moet je niet veel moeite doen. Er zijn wel al een aantal bekende Nederlanders die het aan de stok hebben gekregen met de zanger, waaronder ook Gerard Joling.

De twee waren dan wel enkel en alleen vrienden, toch was er sprake van een serieuze knipperlicht relatie tussen de twee. De twee maakten de voorbije jaren meer ruzie, dan dat er eigenlijk echt sprake was van vriendschap.

Maar plots barste de bom tussen de twee door een opmerkelijke uitspraak van Joling. Hij beweerde dat Gordon beter geen hond in huis had genomen omdat hij toch geen tijd had om voor het beestje te kunnen zorgen.

Gordon was woest en de twee hadden een tijdlang geen contact meer met elkaar. Tot Gerards moeder eerder dit jaar overleed en Gordon besloot om de eerste stap te zetten om het bij te leggen, schrijft Party

“Je kunt nog zo boos zijn op iemand, maar je moeder blijft je moeder. Mijn moeder kende zijn moeder ook heel goed. Ik heb zelfs aangeboden: ‘Hé, als je wilt dat ik kom, dan ben ik er voor je’. En dat apprecieerde Gerard enorm.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.