Er werd de laatste tijd vaak geschreven over de televisiecarrière van Gordon. Zijn contract bij Talpa is gedaan en hij zou geen nieuw contract hebben gekregen. Dat is in groot contrast met zijn voormalige collega Gerard Joling.

Gerard tekende zopas bij voor een aantal jaar bij RTL waar er weer een aantal leuke nieuwe programma’s op de planning staan.

Gordon kan natuurlijk ook nog altijd als freelance aan het werk bij Talpa of SBS6, maar ook die kans lijkt klein. En daarmee lijkt zijn kans in de tv-wereld een beetje verkeken te zijn.

Fans van Gerard en Gordon hopen nog altijd op een nieuwe samenwerking tussen de twee mannen. Maar of die er ooit komt, dat is nog maar de vraag. Joling is immers niet altijd even positief geweest over Gordon.

Maar Gerard is geen onmens en misschien snelt hij Gordon wel te hulp nu zijn tv-carrière in het slop zit. Hoewel Gerard een nieuwe samenwerking altijd heeft afgewezen, zou de deur nu misschien toch weer op een kiertje staan. Al zal er veel ook afhangen van RTL. Wordt vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.