Gerard Joling emotioneel: “vind dat enorm moeilijk”

Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Gerard Joling had zondag prijs, maar het was geen leuke prijs: hij beleefde zijn eerste Moederdag zonder zijn moeder en dat was best wel een emotionele dag laat de zanger en presentator via Instagram weten.

“Vandaag is het moederdag. De eerste moederdag waarbij ik mijn lieve moedertje géén kus en fijne dag kan wensen, zoals ik altijd heb gedaan”, schrijft de zanger bij een filmpje waarop zijn moeder nog in levende lijve te zien is.

Het gemis is groot, de mama van Gerard overleed begin dit jaar en dat zorgde toch al voor heel wat traantjes bij haar zoon. En een dag als Moederdag maakt één en ander er niet makkelijker op. “Ik vind dat enorm moeilijk en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk ❤️”, reageert Joling.

“Iedere moeder verdient het om vandaag (of eigenlijk altijd) in het zonnetje ☀ te worden gezet”, beseft Gerard Joling. Zelf ging hij regelmatig bij zijn mama langs, maar niet iedereen doet dat. Tussen de regels door geeft Gerard iedereen de tip om meer tijd vrij te maken voor mamalief. “Je hebt tenslotte maar één moeder, waar je heel zuinig op moet zijn”, besluit Gerard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.