2024 wordt een feestjaar voor George Baker want hij wordt 80 jaar. Hij wil zelf een groot feest organiseren om dat te vieren. Gelukkig heeft de zanger geen moeite met ouder worden.

“Het gaat erom hoe je je voelt. Het feit dat ik nog steeds kan optreden, doet me goed. Natuurlijk kan ik geen nachten meer doorhalen, maar ik voel me zeker geen tachtig. Dit vak houdt je jong en alert. Maar je moet ook een beetje mazzel hebben”, zegt hij in Story.

Gelukkig voor de zanger is hij ook ondertussen zo goed als hersteld van de long covid waar hij mee te maken kreeg.

“Bij iedereen pakt long covid anders uit. Ik denk dat ik van geluk mag spreken dat ik weer de conditie heb om te werken en leuke dingen te doen. Mijn collega Eddy Ouwens is er veel beroerder aan toe.”

George had er veel voor over om beter te worden en hij vond de perfecte manier. “De artsen weten nog niets en ze proberen allemaal wat uit. Wat voor mij werkte, was dat ik elke dag ging wandelen. Er waren weken dat ik niets kon, er waren weken dat het heel goed ging. Maar ik ging nooit bij de pakken neerzitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.