Toen Ilse DeLange dertig was, heeft altijd graag een groot gezin willen hebben, ze kwam zelf uit een gezin met twee broers en dat vond ze altijd erg gezellig. Ze is nu de dertig voorbij en ze heeft ook geen groot gezin.

Aan de ware liefde zal het in elk geval niet liggen. Ilse is al 25 jaar samen met haar grote liefde Bart Vergoossen die tevens ook de drummer is van haar band. Zij en haar vriend hebben het vaak over kinderen gehad, maar haar internationale ambities namen steeds de bovenhand.

Een aantal jaren geleden zei Ilse nog het volgende: “Als ik ergens lees dat een vrouw van 38 of 39 een kind heeft gekregen, denk ik: gelukkig: ik heb nog een paar jaar. Maar je moet maar hopen dat het überhaupt lukt natuurlijk.”

Ondertussen is Ilse 46 en heeft het koppel geen kinderen. Toch wordt er haar nog steeds naar gevraagd en dat vindt ze wel jammer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.