Het zou zomaar eens kunnen

De concertreeks van ‘Holland zingt Hazes’ was niet alleen het perfecte moment voor de comeback van André Hazes, het was ook het perfecte moment om aan heel Nederland te laten zien dat hij en Monique Westenberg terug een koppel waren.

De verwachtingen van zijn comeback lagen erg hoog en jammer genoeg wist hij die niet helemaal in te lossen. André oogde heel zenuwachtig en leek schrik te hebben van zijn publiek.

Voor het optreden zei André het volgende aan Party: “Ik heb voor het eerst alles onder controle en er is geen gezeik, dat gevoel wil ik er heel graag zo lang mogelijk inhouden”

Maar het grootste nieuws van de avond was dus toch zijn relatie met Monique Westenberg die hij nieuw leven had ingeblazen. Monique is nooit uit beeld geweest in het leven van André, maar van een relatie tussen de twee was er volgens hen geen sprake meer.

Kort na zijn optreden schreef André het volgende op sociale media: “Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende; Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat, terwijl ik daar zelf aan twijfelde.”

Hopelijk blijft het nu ook duren voor André en Monique en zijn ze bestand tegen de vele juicekanalen die ondertussen ook alweer de nodige juice over de twee wisten te verspreiden. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.