Gaan De Meilandjes effectief verhuizen of veranderen ze opnieuw van gedacht?

ByLisa Paulussen

16 november 2023
Foto: William Rutten / SBS6

De Meilandjes hun droomwoning is in volle opbouw. Het huis staat er nog niet, maar daar komt snel verandering in. De hele familie gaat weer samenwonen en daar heeft Martien altijd van gedroomd.

Het is nu wel nog de vraag of Maxime Meiland daar gelukkig zal worden met haar gezin. Doordat het gezin nu terug samenwoont weten Erica en Martien meteen wanneer Maxime of de kleinkinderen iets gaan doen buitenshuis.

De woning is ook afgescheiden van de bewoonde wereld door een honderd meter lange oprijlaan. Bovendien zijn de bossen rond de woning niet verlicht en grenst het aan en gevaarlijk drukke landweg.

Voorlopig valt het nog af te wachten of de familie Meiland hier toch zal komen wonen. Met hun drang om te verhuizen zou het zomaar kunnen dat ze tegen die tijd alweer iets anders hebben gevonden, schrijft Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.