Na alles wat er met Thijs Römer is gebeurd, begrijpt zijn ex-partner Igone de Jongh niet hoe ze het zo lang heeft kunnen volhouden. Ze begrijpt niet dat ze niet vroeger begreep dat dit niet is wat ze wilde in haar leven.

“Ik heb te lang hoop gehad en gedacht: liefde overwint alles”, klinkt het in &C en in Party. Ze geeft zelfs toe dat ze hem best nog een nieuwe kans had willen geven mocht het alleen om vreemdgaan zijn gegaan.

“Als het dan een keer gebeurt, ben ik niet iemand die meteen zegt; het is klaar. Zeker als je langer bij elkaar bent, denk ik dat je daar als stel samen uit kunt komen.”

Maar de informatie over het grensoverschrijdend gedrag van Thijs heeft toch de druppel gegeven. Dat ging ver voorbij haar grens.

Het is bijna niet te begrijpen hoe Thijs dat allemaal voor haar heeft kunnen verbergen. Ze kent Thijs als een lieve man en goed voor zijn dochter en ook een goede stiefvader. “Dat maakte het voor mij ook zo lastig om te begrijpen dat sommige dingen toch echt zijn gebeurd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.