Je hoort wel eens vaker van artiesten dat ze heel wat hebben moeten missen van hun kinderen hun jonge jaren. Ze waren vaak op de baan om op te treden en spendeerden weinig tijd thuis bij hun gezin.

Dat is bij zanger Frans Duijts niet anders geweest. En dat vindt hij nu erg jammer. “Ik was te jong, te onzeker en durfde geen nee te zeggen tegen aanbiedingen. Vaak uit angst dat ze je een volgende keer niet meer vragen. Nu zou ik dat heel anders aanpakken en mij gezin boven mijn carrière stellen”, zegt Frans in Story.

Frans zet zijn gezin nu altijd op de eerste plaats en laat niks of niemand daar nog voor komen. Werken is belangrijk en leuk, maar komt toch op de tweede plaats.

“Er zijn nog steeds momenten dat ik tot over mijn oren verliefd op haar ben. Ik vind het heel bijzonder om met haar mijn leven te mogen delen. En dat die verliefde gevoelens blijven. Niet elke dag, maar onze liefde is allesbehalve uitgeblust. En daar werken we ook aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.