Wie al heel lang fan is van Frans Duijts weet dat hij ooit begon als imitator van Hazes Senior. Nadien groeide hij uit tot een vaste waarde in de showbizz en werden hij en André Hazes junior collega’s.

“Ik vond het tof en supergaaf dat hij een carrière heeft kunnen opbouwen. Wat er de laatste tijd is gebeurd is iets minder, maar goed: dat is zand erover en door met de nieuwe carrière. Dat is niet zo makkelijk, maar het is een knokkertje. Net als zijn pa”, klinkt het in Party.

Voor Duijts was het geen grote verrassing dat André in de situatie is beland waarin hij nu zat. Hij had al langer zien aankomen dat het niet zo goed ging met de zanger.

“Maar nu gelukkig wel weer. Toentertijd nam hij even makkelijk een drankje en deed hij waar hij zin in had. Je kunt dat niet altijd maken, maar eenmaal als je in die flow zit, dan gaat dat gewoon zo.”

Frans stond altijd klaar met advies voor de jonge André en hoopt dat het nu beter blijft gaan met de zanger. “Het is een jonge, frisse gozer, hij weet dondersgoed wat hij wel en niet kan. Helaas heeft hij even het dekseltje op zijn neus gehad. Maar het dekseltje is eraf, dus ik zou zeggen: Dreetje, gas erop.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.