Op liefdesvlak wil het niet zo goed vlotten bij de familie Borsato. Marco Borsato zag zijn huwelijk met Leontine Ruijters op de klippen lopen en ook zoon Luca had nog niet veel succes.

Maar bij Jada Borsato lijkt het anders te lopen. Zij is al sinds haar elfde samen met haar vriend Roeland. Dat is dit jaar 8 jaar.

Op de Instagram van Jada regent het aan liefdevolle en positieve berichten over hun relatie en hun liefde en de jongste Borsato kan zich geen leven meer zonder haar vriend voorstellen.

Een relatie die ze toch vooral aan haar vader Marco heeft te danken. Roeland nam 8 jaar geleden deel aan ‘The Voice Kids’ en zat in team Marco. Het hele team werd uitgenodigd op een barbecue bij de zanger thuis en daar sloeg de vonk over tussen Jada en Roeland.

Het lijkt dus minder goed te gaan voor de mannelijke Borsato’s, maar de vrouwen doen het in ieder geval een stuk beter. Leontine is sinds enkele maanden gelukkig samen met John Huiberts. Het begin van hopelijk een mooie lange relatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.