Montana Meiland heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze Frans Bauer een lelijke man vindt. Ze heeft dat idee al sinds kleinsaf aan, en is daar niet meer vanaf gestapt. Het weetje staat ook op de kalender van de Meilandjes die ze hebben uitgebracht voor de fans.

Frans Bauer vindt het alvast opvallend en vreemd dat hij op hun scheurkalender voorkomt. Hij denkt er dan ook het zijne van.

“Kom ik op hun scheurkalender voor? Ik ken haar niet eens, ik heb haar nooit gesproken, nog nooit gezien ook. Dus ik zou niet weten waar dat vandaan komt. Als ik ze tegen zou komen, zou ik ze niet herkennen”, lacht Frans in Weekend.

Mocht Frans Montana tegenkomen, de zanger weet niet of hij er naar zou vragen waarom Montana hem een vreemde man vindt.

“Het interesseert mij ook niet. Ook haar vader heb ik nog nooit gezien of gesproken. Ik was laatst een keer in Noordwijk en zij hebben daar zo’n keet waar mensen slapen: Code Rosé. Toen waren ze er volgens mij nog mee bezig. Mariska zei toen tegen mij: ‘Hier woont Meilandje’. Ik dacht eerst dat ze het over schapen had”, lacht de zanger

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.