Je zou het misschien niet geloven maar er was ooit een tijd dat Frans Bauer zo’n 120 kilo weeg. Dat maakte de zanger niet erg blij en dus besloot hij om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Hij wordt in december vijftig en dat leek hem een mooi moment om zijn doel te behalen.

Geen shakes of koolhydraat-of vetarm dieet voor de zanger, dat heeft hij allemaal al een keertje geprobeerd. Hij eet nog steeds hetzelfde als vroeger, maar kiest nu voor kleinere porties.

“Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder. En ik drink veel water. Daarnaast ben ik ook meer gaan bewegen”, vertelt hij in Party.

Elke dag probeert Frans minstens een uur in beweging te zijn. Dat gaat van steppen, hardlopen, fietsen tot krachttraining. Hij is zelfs zo gemotiveerd dat hij er zelfs vroeger voor op staat.

“Vier keer per week loop ik vijftien kilometer. Door mijn nieuwe levensstijl ben ik al 32 kilo kwijtgeraakt. Ik ben bijna weer de oude Frans die ik ooit was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.