Zijn zonen kwamen hem troosten

4 zonen heeft zanger Frans Bauer grootgebracht. Natuurlijk heeft hij dat niet alleen gedaan en deed hij dat samen met zijn vrouw Mariska. En dat ze daarin goed zijn geslaagd, dat valt niet te ontkennen. Frans en Mariska hebben een goede band met hun zonen.

Hij heeft al heel wat mooie momenten met zijn kinderen beleefd, maar de periode na het overlijden van zijn eigen vader, die blijven hem toch het meeste bij.

“Na een vergeefse reanimatie van een uur in het ziekenhuisbed ging ik gebroken naar huis. Weer thuis ging ik zitten en was ik al vrij snel geestelijk weg. Ik was kapot, zat er totaal doorheen. Gek genoeg heb ik op dat moment mijn allermooiste moment als vader beleefd. Mijn vier jongens, die zelf ook verdriet hadden om hun opa, werden heel fysiek en kwamen allemaal om mij heen hangen”, citeert Party een uitspraak van Frans in de podcast ’30 Minuten Rauw’.

Frans was geëmotioneerd door het feit dat zijn zonen hem kwamen troosten en dat het voor één keer niet andersom was. Dat deed hem iets als vader?

“Mooi dat ze eigenhandig aanvoelden dat ik op dat moment even geen vader voor ze kon zijn, maar zij mij beter konden helpen. Het komt hopelijk voort uit de opvoeding die Mariska en ik hen gegeven hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl