Wat is er aan de hand?

Arme André Hazes. Terwijl hij dacht gewoon een interview te geven voor ‘RTL Boulevard’, wordt zijn gedrag en zijn lichaamstaal nu druk geanalyseerd door specialisten. En die zijn het erover eens: het gaat nog niet supergoed met André.

“Als jullie me vragen welke indruk deze jongen voor de camera achterlaat en of het nou na een jaar van afkicken en mediarust goed met hem gaat? Ik krijg de indruk dat het niet zo goed met hem gaat als hij dat zegt”, zegt Frederik van Marwijk, lichaamstaalexpert, in Party.

André praat heel geanimeerd en vol enthousiasme, maar net dat doet Frederik twijfelen. Hij merkt duidelijk dat André zich niet op zijn gemak voelt.

“Een mens kan om allerlei redenen rusteloos zijn, maar gezien zijn voorgeschiedenis bestaat de kans dat hij terugvalt in oude patronen. Ook kan het zijn, dat hij nog vol adrenaline zit van het optreden, dat hij daarom zo aan het stuiteren is voor de camera.”

Misschien heeft André op dit moment vooral veel rust gevonden in zijn privéleven en helpt hem dat ook al een eind vooruit. Maar over het interview na ‘Holland Zingt Hazes’ zijn de experten het erover eens: “Hoe je het ook wendt of keert: André is opvallend onrustig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.