Een goed half jaar geleden scheidde Bonnie St. Claire van haar man Anne Jan Jongbloed. Toch zijn de twee nog altijd goede vrienden en hebben ze een hechte band. Ze komt nog vaak bij hem over de vloer.

Nu ze uit elkaar zijn, komen de twee weer goed overeen. En dat doet beide partijen toch veel deugd. Het is ook niet iedereen gegeven om na een breuk vrienden te blijven.

“We zijn veel liever voor elkaar. Het is heel gezellig als we samen zijn en ja we lopen nog geregeld arm in arm over straat. Dat doe ik met iedere man die ik leuk vind”, klinkt het in Story.

Een verzoening zit er niet meer in, maar goede vrienden wil ze zeker blijven. Ze zijn uit liefde voor elkaar gescheiden en dat was een goede zaak.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.