Frans Bauer heeft er een heerlijke vakantie op Gran Canaria opzitten. Niet alleen zijn zonen gingen mee, ook hun partners waren van de partij. Dat zijn schoondochters mee op reis waren, was voor papa Frans een leuke nieuwe mijlpaal.

“Ik ben heel blij met mijn schoondochters. Ze hoeven zich niet te bewijzen tegen mij, ik wil vooral dat ze zichzelf zijn. Het gaat erom dat ze elkaar leuk vinden, dat is het allerbelangrijkste. Maar ik vind het wel bijzonder. Ik heb geen dochters, maar nu wel schoondochters en ik ben gek op die meiden.”

Frans had wel graag een dochter gehad, maar is dolgelukkig met al zijn zonen. Zij zijn zijn grote steun en toeverlaat ook wanneer Frans aan het werk was voor zijn nieuwe tv-programma.

“Er komt een nieuw programma bij de NPO. Het programma gaat over laaggeletterdheid, waar ik in mijn jeugd ook mee te maken heb gehad. We mochten mensen volgen die hun verhaal wilden vertellen en de strijd zijn aangegaan om toch te leren lezen. Het wordt echt indrukwekkend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.