Heel wat mensen waren verwonderd toen Emma Heesters de breuk met haar ex-vriend aankondigde. Ze ging eventjes door een zware periode, want een gebroken hart, het doet altijd pijn.

“Ik ben wel iemand die geneigd is mijn werk als defense mechanism te gebruiken, maar dan deal je uiteindelijk niet met wat er echt gaande is. Daarom ben ik bewust door die pijn heen gegaan”, zegt Emma in Grazia.

Emma heeft veel over de breuk gepraat, om zo een mooie nieuwe start te kunnen maken. Ze heeft hard aan zichzelf gewerkt en denkt dat dit zeker voordelen kan opleveren.

“Op dit moment ben ik niet bezig met daten, ik ben vooral mezelf in de watten aan het leggen en lekker veel zelfliefde aan het geven. Ik ben aan het uitvogelen wat ik nou precies wil en de volle focus ligt dus op mezelf. Dat voelt eigenlijk heel goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.