Wie bij Frans Bauer thuis over de vloer komt, komt terecht in een gezellige drukte. Niet alleen Mariska en Frans wonen er, maar ook nog eens hun vier zonen. Ook voor hen was de coronaperiode niet altijd even makkelijk.

“Er waren bij mijn andere zoons ook plannen om op kamers te gaan, zoals onze oudste, maar studeren ging online en als dat een jaar duurt, heeft het geen zin om op kamers te gaan. Heel veel vrienden gingen ook thuis studeren, achter de computer”, zegt Frans in Weekend.

Frans kon tijdens corona op veel kritiek rekenen van Johan Derksen, die niet met Frans aan één tafel wilde zitten. En dat allemaal omdat Frans niet wou zeggen of hij gevaccineerd was of niet. En ook bij Humberto werd Frans het vuur aan de schenen gelegd.

“Het gekke is, het ging daar eigenlijk helemaal niet over vaccinatie. Het ging over een filmpje van een dirigent die op het podium voor het publiek werd gevaccineerd. Ze vroegen wat ik daarvan vond.”

Ook Lee Towers kwam ter sprake nadat die ervoor uitgekomen was dat hij zich had laten prikken. “Ik heb gezegd: ‘Daar doe ik geen uitspraken over’. Hoe zo’n Johan Derksen dan reageert, moet hij zelf maar weten. Hij maakte er zijn eigen verhaal van, maar wist eigenlijk niets.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.