Ten huize van de artiest Frans Bauer staat tegenwoordig een flink kruis centraal. Dat kruis draagt het gezin nadat zijn vrouw Mariska in januari een herseninfarct opliep. Ook met de rest van zijn familie gaat het niet zo best. Frans gaf een openhartig interview daarover aan Max.

Zo succesvol als hij is als artiest, zo slecht gaat het met de gezondheid van zijn familie. Na wat Mariska overkwam, maakte ook zijn moeder onlangs een zware valpartij in haar woning.

Frans moest opnieuw achter een ambulance richting het ziekenhuis van Roosendaal rijden, net zoals bij Mariska enkele maanden voordien.

Ook zijn broer Dorus en diens partner Diana maken een moeilijke periode door. Bij hem werd blaaskanker vastgesteld, bij haar darmkanker. Beiden werden er recent aan geopereerd.

Als klap op de vuurpijl mocht Frans tijdens corona zijn optredens afgelasten, hetgeen wat hij het liefste doet. Dat stemt een mens al eens somber. “Ik dacht, meer dan voorheen, over de betrekkelijkheid van het leven. Niet te diep, omdat je dan voor je het weet in een psychiatrische inrichting belandt. Ik houd me vast aan emotioneel positieve dingen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl