Net niet werd Ferry Doedens de winnaar van ‘Expeditie Robinson: All Stars’. Net zoals in 2014 zag hij de overwinning aan zijn neus voorbij gaan. Maar dat is voor Ferry geen domper om de mooie herinneringen die het programma met zich meebrengt.

Op het eiland was de bijzondere band tussen Ferry en modellencoach Mariane Verkerk heel erg merkbaar. Een vriendschap die Ferry maar niet kan verklaren. “Mariana en ik heb hebben een heel goede klik. Tijdens de expeditie is die ontstaan en dat is alleen maar leuk. Mariana zit diep in mijn hart”, zegt Doedens in Party.

Het was een bewogen ‘Expeditie Robinson’ voor Ferry en ook nu heeft hij weer zijn grenzen moeten verleggen. Ferry had enorme honger en dan had hij er veel voor over om toch wat te kunnen eten en drinken.

Zo at Ferry onder andere een testikel van een geit en dronk hij ook koeienbloed. “Ik had heel erge honger. Het was een zesgangendiner van lokale delicatessen, en ik heb alles naar binnen gewerkt. Ik ben doorgaans best kieskeurig wat eten betreft.”

Maar Ferry wist de knop om te draaien en er toch voor te gaan. “Je moet wat als je in een survival modus zit. Het was het allemaal waard, want ik ben tweede geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.