Op 4 mei 2022 sloeg het noodlot toe bij de familie van Rossem. Maarten van Rossem verloor zijn zus Mary na een ongelukkige val in haar woning. Mary werd nog opgenomen in het ziekenhuis, maar overleed daar twee dagen later.

Momenteel loopt op NPO2 nog de hitserie ‘Hier zijn de Van Rossems’ en het werd even onzeker of de serie nog wel verder zou worden blijven uitgezonden, na de dood van Mary. De familie koos er uiteindelijk toch voor om het alsnog verder uit te zenden, ondanks de grote klap die ze te verwerken kregen.

Vooral voor broer Maarten was het een harde klap. Hij had een enorm hechte band met zijn zus. Toen hij vroeger werd gepest, sprong zijn zus altijd voor hem in de bres. Ook al liet Maarten zich heel gemakkelijk doen.

Maar Maarten heeft zich doorheen de jaren niet laten kennen en is ondertussen uitgegroeid tot een gevierd kunst-historicus en een Amerika-deskundige. Hij is een graag geziene gast in talkshows en ook als jurylid in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Met de dood van Mary verliest hij niet alleen zijn zus, maar ook nog eens zijn beste vriendin. We wensen de hele familie veel sterkte toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl