Op 5 september 2023 verschijnt een nieuw boek van Daphne Deckers. Dat boek zal de titel ‘Vrienden Maken’ heten. Een toch wel niet zo’n gebruikelijk onderwerp.

Daphne zelf is iemand die heel makkelijk vrienden maakt. Maar ze direct heel dicht in haar inner circle toelaten, daar past ze toch mee op.

“Ik vind vrienden maken niet zo heel ingewikkeld. Het is eigenlijk het belangrijkste dat je veel belangstelling toont. Ik denk dat mensen heel graag over zichzelf praten en op zenden staan, maar ik denk dat het voor het maken van goede vrienden heel belangrijk is dat je ook op ontvangen staat. Mensen tot je inner circle toelaten, daar gaat wel weer een vriendschap van een aantal jaren overheen”, zegt Daphne in Party.

Wie in de vriendenkring van Daphne terecht komt kan erop rekenen dat Daphne een vriendin voor het leven is. Haar beste vriendin kent ze al sinds haar 15de, met nog een andere goede vriendin zat ze samen op de kleuterschool.

“Ik ben een ongelooflijke vasthouder: ik hecht heel erg aan mensen, aan herinneringen. Ik gooi ook nooit wat weg qua spullen. Ik vind het belangrijk om vrienden te houden van vroeger. Het is gewoon heel bijzonder als je samen de kleuterschool hebt meegemaakt, de lagere school, middelbare school….”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.