Na de breuk tussen Wesly Bronkhorst en zijn partner Claudia de Jong in 2020 ging het allesbehalve goed tussen de twee. Claudia beschuldigde Wesly van mishandeling en daarvoor moest Bronhorst zich een tijdje geleden melden bij de rechtbank.

Wesly werd vrijgesproken en in onderling overleg met Claudia werd er een regeling opgesteld voor hun zoontje Rijk.

Bronkhorst is blij dat alles achter de rug is, en Claudia wil er zelf verder ook niks meer over kwijt. Dat zegt ze zelf in Story.

“Ik heb er tweeënhalf jaar bewust nooit over gesproken en dat wil nog steeds niet. Ik wil Wesly daarin niet beschadigen. Daarnaast is Wesly de vader van mijn kind, wij moeten samen doro één deur kunnen.”

Claudia maakt ook de vergelijking met de situatie tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine. Zo zegt ze zelf dat ze geen Jaimie Vaes wil zijn. “Als ik vanalles naar buiten ga brengen of hierop ga reageren, gaat ons kind dat later teruglezen en dat wil ik niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.