Wat Monique Westenberg niet is gelukt, lukte Sarah van Soelen wel. Zij wist André Hazes naar een afkickkliniek te sturen om af te kicken van de drank en drugs. Dat is Monique in 7 jaar tijd nooit gelukt.

“André’s ex wordt helemaal de hemel in geprezen, wat prima is, maar mensen mogen niet vergeten dat het haar nooit gelukt is om hem te helpen. Welke intentie is dan puur? Ik zeg overigens niet dat zij dat niet is, helemaal niet, want ze zijn toch weer bij elkaar en het zal helemaal goed zijn voor wat zij denken wat goed is”, zegt Sarah in Party.

De relatie tussen Sarah en André bleef jammer genoeg niet duren en dat vond Sarah toch een bittere pil om te slikken.

“Ik zat in zak en as, ook omdat de media van alles over mij zei. Ik heb het daardoor heel lang niet kunnen verwerken. Het was gewoon doorgaan, echt letterlijk als een kip zonder kop. Ik had na de breuk ineens een huis voor mezelf en dat moest ook financieel allemaal lukken. Ik was altijd bezig met regelen en bellen. Dat werd tenslotte niet voor mij gedaan. Maar ik ben een zelfstandige vrouw en heb nooit mijn handje opgehouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.